Wholesale made personal

  Onze waarden

  image

  De grote keuze van een groothandel…

  Ons assortiment in rookwaren, confiserie, dranken, telefoonkaarten, gift cards, tickets, postzegels, enz. is niet alleen zeer ruim, maar beantwoordt bovendien aan uw noden, de noden van onze klanten.

  image

  …met een warme persoonlijkheid

  Wij geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak! Het kan druk zijn, maar het is nooit te druk om met onze klanten te praten. Naar hun vragen luisteren en er de meest doeltreffende antwoorden op formuleren is onze passie.

  image

  Prijzen om van te snoepen

  Bij Fixmer leggen we de lat altijd hoog, behalve als het op onze prijzen aankomt. Wij zorgen voor competitieve prijzen en staan steeds open om samen met u optimalisatie ervan in detail te bekijken.

  image

  Het staat al aan je deur

  Ding dong, we zijn er al! Wij zorgen ervoor dat het juiste product altijd snel en efficiënt bij u terechtkomt. Onze toegewijde chauffeurs en vloot van bestel- en vrachtwagens staan voor u klaar. Laat ons maar stressen over de levering, dan kan u uw aandacht richten op uw zaak.

  Service & contact

  Vragen over levertijden, producten, prijzen, betalingen of iets anders? We staan u graag te woord.

  Bel ons

  Wilt u een bezoek van één van onze vertegenwoordigers in uw winkel aanvragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen ter plaatse.

  Plan een bezoek